AdmiralBet kombinacije - 2,34 na Steauu, goleada i poraz Maribora u Švedskoj

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.08.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Birajte kombinacije za ovo kolo.

Povezane vesti

4121 Steaua Bucharest - CSM Resita 1&0-3 (2.34)

Ovog utorka igraju se i utakmice trećeg kola rumunske druge liga, a sve oči biće uprte u Bukurešt gde će Steaua dočekati CSM Rešicu u duelu gde će nekadašnji velikan fudbala našeg istočnog suseda sloviti za blagog favorita. Steaua je na početku sezone nagovestila igru na mali broj golova što će izvesno biti primetno i ovog utorka kada im stiže sastav protiv kojeg su krajem februara poraženi na gostovanju. Rešica je sa pobedom i remijem sasvim solidno ušla u šampionat, ali teško da se može nadati bodovima u Bukureštu. Stoga predlažemo keca u kombinaciji sa brojem golova gde verujemo da će ih biti manje od tri.

5832 Chrobry Glogow - Stal Rzeszow X2&1-3I1-3II (3.04)

Gosti iz Ržešova su mnogo bolje ušli u šampionat druge lige Poljske i sa četiri pobede iz prethodnih pet kola imaju lepu priliku da ovog utorka u Glogovu ostvare dobar rezultat. Črobri ne važi za tim od kojeg bi trebalo naročito strahoviti tako da je ogromna verovatnoća da se gosti makar sa bodom vrate sa ovom meča. Zbog toga predlažemo duplu šansu u korist Stala uz sasvim solidan broj golova u oba poluvremena. Radi bolje kvote predlažemo da to bude u opsegu od jednog do tri u oba poluvremena što je sasvim moguća varijanta.

5783 Ballymena - Crusaders 2&2-4 (2.64)

Tradicija i forma su nesumnjivo na strani Krusejdersa pa se očekuje da će fudbaleri ovog kluba iz Severne Irske to uspeti da potvrde u Balimini. Gosti su slavili na prethodna tri gostovanja u mečevima koji su obilovali golovima pa verujemo da bi nešto slično moglo da se dogodi i ovog utorka uveče. Kvalitet je na njihovoj strani, a dodatni razlog da verujemo Krusejdersu je podatak da je Balimina klub koji od starta sezone nije osvojio nijedan bod i da je sastav sa najgorom gol-razlikom u ligi. Sve je na strani gostiju te verujemo da će pobedi u meču čiji broj golova bi trebalo da bude u opsegu od dva do četiri.

5837 Cusco - U. de Deportes 1X&1-3 (1.99)

Derbi osmog kola peruanske Klauzure odigraće se u noći između utorka i srede u gradu Kusko gde će istoimeni tim ugostiti lidera Universitatio de Deportas. Domaćin je krajem jula uhvatio dobar zalet pošto je ostvario tri pobede u nizu kod kuće, dok gosti još od sredine aprila ne znaju za pozitivan rezultat na strani. Domaćin ne bi trebalo da izgubi ovaj meč, koliko god gosti predstavljali značajno ime u peruanskom fudbalu. Tradicija kaže da golovi nisu zaštitni znak ovih mečeva pa predlažemo duplu šansu na Kusko uz maksimalno tri pogotka na utakmici.

5206 Gwangju - Ulsan HD 1&2-4 (4.30)

Sredinom ove nedelje igraju se mečevi polufinala južnokorejskog kupa, a okršaj Gvanžua i Ulsana privući će veliku pažnju. Prethodna dva međusobna duela domaćin je rešio u svoju korist veoma tesnim pobedama što unapred ukazuje da nešto slično možemo očekivati ove srede. Ulsan skoro dva meseca nije slavio na strani i teško da se može nadati prekidu loše forme na gostovanju Gvanžuu. Sve navedeno ukazuje da je domaćin blagi favorit da stekne solidnu zalihu pred revanš u Ulsanu pa predlažemo keca u kombinaciji sa golovima.

5528 Vendsyssel - Hobro 1X&GG (2.03)

Domaćin igra promenljivo na početku sezone u drugoj ligi Danske, dok je gost prilično dobro ušao u šampionat i očekuje se veoma uzbudljiv duel ove nedelje u Jeringu. Sudeći po rezultatima oba kluba u poslednje vreme i dinamici mečeva jasno je da možemo očekivati golove pa verujemo da će ih makar biti po jedan u mrežama rivala. Domaći teren u utakmicama ovakvog tipa znači dosta stoga verujemo da Vendsisel neće izgubiti, ali i da će Hobro pokazati da nije slučajno bez poraza na gostujućim terenima.

5258 Al Duhail - Umm Salal 1-1&3+ (2.45)

Domaćin iz Dohe je odlično startovao u katarskoj ligi pošto nakon uvodna dva kola ima maksimalnih šest bodova. Ovog četvrtka mu u goste stiže rival koji igra prilično slabo na strani, ali postiže golove što će izvesno uticati na efikasnost meča. Iako ih je gost u decembru iznenadio, Al Duhail je mnogo kvalitetniji tim i verujemo da će i četvrto kolo dočekati sa maksimalnim učinkom. Stoga predlažemo „duplu pobedu“ na domaćina u efikasnom meču gde će biti viđena makar tri gola.

4687 Al Taawon - Al Feiha 1X&1-3 (1.90)

Fudbaleri Al Tavona pružili su dobar otpor Al Nasru u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije i sa optimizmom da mogu da se nadmeću sa najboljima ulaze u novu sezonu jedne od najatraktivnijih liga na svetu. U goste im stiže Al Feiha koju predvodi bivši trener Partizana Vuk Rašović. Sastav za koji brani bivši reprezentativac Srbije Vladimir Stojković već dugo nije slavio protiv predstojećeg rivala, a sumnjamo neće biti slično i ovog četvrtka. Budući da je uvodno kolo šampionata teško da možemo očekivati lepršavu igru pa predlažemo duplu šansu na domaćina uz najviše tri gola na meču.

4824 Djurgarden - Maribor 1&2-4 (2.54)

Maribor je u mečevima protiv Boteva, Univerzitatea Krajove i Vojvodine pokazao da je daleko inferiorniji na strani nego kod kuće, a znajući da je Đurgarden kvalitetniji od sva tri spomenuta kluba jasno je da je slovenački klub pred velikim izazovom ovog četvrtka u Stokholmu. Švedski klub je prilično siguran kod kuće bilo da je reč o domaćem šampionatu ili međunarodnoj sceni pa verujemo da će opravdati kvalitet protiv vicešampiona Slovenije. Stoga predlažemo da odigrate keca uz golove od dva do četiri.

4838 Klaksvik - HJK Helsinki 1&2-4 (3.64)

Klaksvik je pobedio u sve tri prethodne evropske utakmice kod kuće ovog leta pošto su u Toršavnu redom padali Diferdanž, Malme i banjalučki Borac. Finski šampion HJK bez dileme ne spada u bauk ako je suditi po imenima klubova koji su padali u prestonici Farskih ostrva pa fudbaleri Klaksvika imaju čemu da se nadaju u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za ulazak u Ligu konferencije. HJK je na jedvite jade eliminisao crnogorskog šampiona Dečića pošto je prethodno ispao od litvanskog Penevižisa. Jasno je da je ovo kec ko kuća, a kvotu pojačajte golovima.

 

 

 

Ne propustite