Vaso Bakočević završio karijeru pobedom iako je bio nokautiran, pa pokazao klasu!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 08.09.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Vaso od sada samo golim pesnicama.

FNC19/Printscreen
FNC19/Printscreen

Povezane vesti

Tokom jučerašnje večeri je u Puli održan veliki MMA spektakl u organizaciji FNC koji je doneo niz fenomenalnih borbi.

U čuvenom pulskom amfiteatru, gledali smo izvanredan šou koji su priredili borci poput Mirana Fabijana koji je nokautirao Jorgana de Kastra u prvoj rundi, a jedna od borbi večeri bila je između Filipa Pejića i Vasa Bakočevića.

Bakočević je u svom poslednjem meču u MMA pobedio uprkos tome što je bio nokautiran. Sudije su reagovale na nedozvoljen "soker kik" Filipa Pejića čime je pobeda dodeljena Bakočeviću koji to nije želeo da proslavi na način na koji inače bi. On je podigao ruke rezigniranog Pejića želevši da mu oda priznanje i čak mu prizna poraz, ali to je bila slaba uteha za hrvatskog borca.

"Jedino golim šakama. MMA? Šanse nema, para tih nema. Da mi dođeš pred kuču, neću. Ovo mi je 69 MMA meč, hrabriji ništa nisam što radim gole šake. Zamisli da ja sad dođem kući i kažem deci: 'Tata je pobedio meč i pustim snimak'. Nisam ni video šta je radio, bacio 'soker kik', je l'? Ja sam se borio kad su 'soker kikovi' bili legalni. Filip Pejić je pobedio nokautom u prvoj rundi, čestitam mu. Ovo je bio moj poslednji MMA meč, biću se samo golim rukama dok me i to drži", rekao je Vaso Bakočević.


Ne propustite