Gol ili ne za Holanđane? Nedić kaže "DA", niko u studiju se ne slaže!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.06.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Interesantna rasprava.

Screenshot/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY
Screenshot/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY

Povezane vesti

Prvo je istakao prvu grešku VAR tehnologije u meču Austrije i Poljske kada smatra da je trebalo dosuditi kazneni udarac za Austriju. 

"Prva greška VAR-a na turniru. VAR se javlja kad je jasna i očigledna greška sudije. Ruka je odručena, kazneni udarac čist, sudija je pogrešio, VAR mora da reaguje. Sudijska komisija će to analizirati", rekao je Nedić u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS-u. 

I onda smo došli do glavne teme, odluka sudije Tejlora da poništi gol Holandije, odnosno Ćavija Simonsa. 

"VAR je dugo većao za nešto što nije trebalo da se dugo veća. Uticaj na vratara i na igru. Pratimo da li igrač stoji mirno ili ne. Nije sporno da je ofsajd. Odlična reakcija pomoćnog sudije. Dva-tri minuta je trajalo. On je napravio pokret, uticao je na vratara", rekao je Nedić.

"Golman nije bio ni blizu", rekao je voditelj koji se nije složio sa Nedićem. 

"Na sudijskim seminarima se desilo ovo. U VAR sobi su bili Englez, Švajarac i Nemac. Sigurno su većali, imali različite stavove. Zaključak ove emisije je da podržavamo odluku. Dragi moj teniski sudija, Stefane Bendiću, smeta mu ovaj igrač. Nije ostao miran Damfriz. Pravio je pokret", rekao je Nedić. 

"Pogledajte golmana, on je tri metra od male mreže...", rekao je Rade Bogdanović koji se složio sa Stefanom Bendićem. 

"Često obavimo konsultacije ja i moj tim, često bude 3-2 ili 4-1, ali sada je bilo 5-0, budite sigurni i spokojni, ovo je ispravna odluka", rekao je Nedić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak