Poslednje vreme došlo - Englezi se uzdaju u Milana Tarota, Španci strepe zbog njegovog predviđanja?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.06.2024.
09:27
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivana tema izbila je u prvi plan tokom Evropskog prvenstva.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Verovali ili ne, renomirani evropski listovi ili portali ovih dana pišu o Milanu Tarotu i njegovim predviđanjima ishoda aktuelnog Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

Tako britanski ''Dejli Mejl'' donosi zanimljiv tekst na ovu temu, pod naslovom:

''Potomak Nostradamusa - i samoproglašeni 'najveći mađioničar na svetu' otkriva svoja smela predviđanja za EURO 2024 - i nije sve propast za Englesku uprkos groznom remiju''.

U tekstu se dalje navodi da je taj ''deveti potomak Nostradamusa'', zapravo Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot, a što je najzanimljivije, njegova prognoza se Englezima prilično dopala.

''Sve glavne reprezentacije će proći loše na EP 2024 osim Engleske, koja će verovatno pobediti'', ključna je njegova rečenica koju je prenela i španska ''Marka'', ali za razliku od Engleza, njih ovo predviđanje plaši, iako je njihov tim odlično startovao na Evropskom prvenstvu i sa dve pobede već obezbedio plasman u osminu finala, i to kao prvoplasirani u Grupi B.

''Nostradamusovo zabrinjavajuće predviđanje o reprezentaciji Španije na EP'', naslov je teksta španske ''Marke'', koja u prvoj rečenici svog teksta ističe:

''Milan Radonjić, Nostradamusov potomak iz devetog kolena, isključuje Španiju kao pobednika Evropskog prvenstva za koji predviđa da će Engleska pobediti'', piše španska ''Marka''.

Španski list citira i Tarotovu poruku kako ''vidi veliku zabavu'' do kraja Evropskog prvenstva, ali i da će Hari Kejn postići čak deset golova na ovom takmičenju, što je već kod španskih novinara pobudilo sumnju u Tarotova predviđanja.

''Ova vizija budućnosti potomka francuskog astrologa, lekara i vidovnjaka Nostradamusa (1503-1566), najpoznatijeg proroka svih vremena, mogla bi da počne da se dovodi u pitanje posle gledanja prve dve utakmice Španije i Engleske, ali ipak ima još dosta do kraja EP...'', dodaje ''Marka''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke