AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 9. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 18.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš izbor za danas.

Povezane vesti

5324 Celtic - Slovan Bratislava 1&2-4 (2.10)

Davno beše kad je Seltik poslednji put izgubio zvaničnu utakmicu, bio je 3. mart ove godine, a prošle sezone su dokazali da mogu da se nose sa protivnicima u Ligi šampiona, ali uglavnom na svom terenu. Slovan nije tim koji spada u red Fejenorda, Lacija ili Atletiko Madrida, koji su igrali prošle sezone u Glazgovu, ali je tim koji vidi Seltik kao svoju šansu da stigne do bodova. Seltiku je ovo idealna prilika da se pokažu u Ligi šampiona, sve su podredili ovom meču i čini se da su favoriti.

8327 Brighton - Wolves 1.p Tim2 bez gola (1.54)

Duel dva premijerligaša u ranoj fazi Liga kupa, a ako gledamo dosadašnji učinak u Premijer ligi, čini se da je Brajton više pokazao. Pored toga, imali su i dan odmora više u odnosu na "vukove", pa su favoriti u ovom duelu bez obzira na činjenicu da će verovatno i jedni i drugi igrati u kombinovanim sastavima. Za razliku od nekih prethodnih sezona, Brajton ima sjajnu defanzivu, primili su samo dva gola do sada i trebalo bi da zatvore skoro sve prilaze svom golu u ovom duelu.

5323 Sparta Prague - Salzburg Tim1 2+ (2.02)

Očekuje se veoma neizvestan duel. Sparta je u dobroj formi i tako je uvek kada se radi o šampionatu Češke, a sa druge strane u Evropi su bili sasvim solidni i uspeli su da stignu do Lige šampiona preko Malmea. Austrijanci imaju dosta problema, posebno što se tiče odbrane i za očekivati je da domaćin postigne gol na ovom meču imajući u vidu njihov napadački potencijal. Jasno je i da gosti imaju svoje adute, ali odlazak Strahinje Pavlovića nikako da nadomeste.

8328 Coventry - Tottenham 1:1 bilo kada (2.54)

Ne baš najbolji početak Koventrija ove sezone, za razliku od prošle. Igraju nešto slabije u Čempionšipu, ali svoj moral mogu da poprave u meču protiv Totenhema u sredu. Gosti se nisu proslavili u gradskom derbiju, i dalje osećaju posledice poraza od Arsenala gde nisu stvorili dobru šansu, a jasno je i da će Postekoglu izvesti šareniji sastav. Nismo baš 100% sigurni u pobedu gostiju, čini se da bi gosti mogli da imaju problema ovoga puta.

Ne propustite