Furnijeov odgovor Lesoru: ''Planiram da te razbijem!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Nije poslušao njegov savet, i ne samo to!

Screenshot/Instagram/chimdoggg
Screenshot/Instagram/chimdoggg

Povezane vesti

Jedan od transfera koji je obeležio ovo košarkaško leto u Evropi jeste i dolazak Evana Furnijea u ekipu Olimpijakosa. Iskusni košarkaš i dugogodišnji francuski reprezentativac je 12 godina proveo u NBA ligi, gde je branio boje Denvera, Orlanda, Bostona, Njujorka i Detroita, a ovog leta je odlučio da se vrati u evropsku košarku.

Izbor je pao na ekipšu Olimpijakosa koja silno želi da izađe iz senke svog gradskog rivala Panatinaikosa, koji je prošle sezone osvojio i Evroligu, i titulu u Grčkoj.

Furnije bi trebalo da im bude jedan od najvećih aduta u ostvarenju tog cilja, a posle potpisivanja ugovora on je otkrio da ga je saigrač iz reprezentacije Francuske, centar Matijas Lesor ubeđivao da ne dolazi u Olimpijakos, s obzirom da će biti njegov veliki rival.

Međutim, Furnije nije poslušao centra Panatinaikosa.

"U junu i julu su kružile informacije da dolazim u Evropu i na treningu reprezentacije Francuske mi je govorio da je tek stigao u Panatinaikos i da ne dolazim u Olimpijakos već da ostanem u NBA. Bilo je jako smešno. Matijas i ja smo sjajni prijatelji i bili smo cimeri na SP 2019. godine pa sam ga odmah obavestio da ću doći u Olimpijakos i da planiram da ga razbijem", izjavio je Furnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke