Barbarez posle 2:5 u Holandiji: "Krivite mene"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 08.09.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Bosna i Hercegovina igra u utorak u Budimpešti protiv Mađarske.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Mandat Sergeja Barbareza na poziciji selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine počeo je ubedjivim porazom od Holandije.

Bosanci su u Ajndhovenu izgubili sa 5:2, u utakmici prvog kola grupe 3 u A diviziji UEFA Lige nacija.

BiH je rezultatski bila u igri sve do samog finiša, pošto je gubila 3:2, ali je onda primila još dva gola i otišla u debakl.

"Naravno da nije bila lagana utakmica. Igrali smo protiv ekipe koja je jedna od najboljih na svetu i vrlo je teško igrati protiv njih. Videli smo to većim delom utakmice, ali ako ćete ikoga kriviti, krivite mene. Mislim da smo sve pokušali, na početku smo imali malo problema. Bili smo daleko od ljudi, nismo imali taj dodir sa protivnikom, da možemo agresivnije da igramo, pa smo menjali jednom ili dva puta sistem, da probamo da budemo bolji. Malo smo se digli sredinom drugog poluvremena, poslednjih deset minuta pokušali sa dva napadača. Nažalost, primamo gol na kraju prvog poluvremena, na kraju drugog dva gola, iz naših grešaka su došli i ako to uspemo da minimalizujemo, onda ćemo ići napred", rekao je Barbarez.

Narednu utakmicu u A diviziji Lige nacija Bosna i Hercegovina igra u utorak  u Budimpešti protiv Mađarske, dok će Holandija u Amsterdamu dočekati Nemačku.

Nemci su inače sinoć "razbili" Mađare u Dizeldorfu sa 5:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke