Lukić i drugovi namučili Junajted na Teatru snova, debi iz snova Džošue Zirkzea!

Autor: Ivan Cvetković
petak 16.08.2024.
22:55
Izvor: Sportske.net

Vrlo lako je Fulam mogao i do boda.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti


Fudbaleri Mančester junajteda savladali su na Old Trafordu ekipu Fulama rezultatom 1:0 u prvom kolu nove sezone Premijer lige Engleske.

Gosti iz Londona umalo nisu priredili neprijatno iznenađenje pulenima Erika ten Haga koji su tek u završnici meča uspeli da slome otpor "kolibara" i to zahvaljujući golu novajlije Džošue Zirkzea na svom debiju od dolaska iz Bolonje.

Fulam nije gubio vremena na Old Trafordu, pa je prvi i zapretio preko Tetea čiji je odličan udarac sa više od 20 metara udaljenosti uspeo da odbrani Onana, da bi nedugo zatim na drugoj strani udarac Kasemira završio iznad gola.

Raspoložen za igru bio je kapiten "crvenih đavola" Bruno Fernandeš koji je imao dva udarca kada je Leno bio primoran da reaguje, pa se na odmor otišlo bez promene rezultata.

Početak drugog dela igre pripao je Junajtedu, odličnu priliku propustio je Maunt kada je unutar kaznenog udarca šutirao u Lena, nedugo zatim probao je Maino, ali Fulam je nastavku uspeo da primiri pokušaje Junajteda.

Sve do 87. minuta kada se potez Erika ten Haga da u igru uvede Džošuu Zirkzea pokazao kao ključan.

Doskorašnji fudbaler Bolonje odlično je reagovao posle centaršuta Granača i iz prvog dodira postigao debitantski gol na svom prvom nastupu za Mančester junajted.

U poslednjim trenucima meča, domaćin je mogao i do ubedljivijeg trijumfa da se Garnačo nije propisno obrukao svojim promašajem.

Reprezentativac Srbije Saša Lukić ostavio je prilično dobar utisak tokom najvećeg dela meča, ali do izlaska iz igre u nadonadi vremena nije uspeo da pomogne svojoj ekipi da izbegne poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke