Bajko - Budući izvođač Zvezdinih penala!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.04.2014.
23:54
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Golman Crvene zvezde zamerio je svojim saigračima lošu realizaciju sa "bele tačke" i poručio da bi u buduće on trebalo da preuzima odgovornost kada su penali u pitanju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Boban Bajković poznat je po svojoj ekscentričnosti a takva je i njegova poslednja izjava koja se tiče penala i realizacije fudbalera Crvene zvezde sa "bele tačke".

U izjavi za portal "Mondo" golman Crvene zvezde rekao je da bi u buduće on mogao da preuzme odgovornost kada je izvođenje najstrožih kazni u pitanju.

"Eekao sam im da sledeći penal ja šutiram! Barem ću ga šutnuti punom, pa će makar biti jako" rekao je Bajković a onda se uozbiljio,

"Dešava se da neko promaši, ali mi stvarno imamo veliki problem sa penalima. Ekipe od 10 pokušaja uglavnom daju osam, devet, a mi imamo manje od 50 odsto uspešnosti, što je stvarno malo" konstatovao je golman Crvene zvezde.

Promašaj Darka Lazovića u Novom Pazaru bio je četvrti u tekućoj sezoni a pre njega su neprecizni sa "bele tačke" bili Miloš Ninković, Dragan Mrđa i Nenad Milijaš.

"Mora da se trenira i da se odredi jedan, najviše dva igrača i koji će stalno da šutiraju. Nema veze ako nekada promaše, treba i idući put da pokušaju. Sada se znalo da će Laza da šutira, slabo je šutnuo i to je to, šta da se radi. Bitno je da smo dobili utakmicu" zaključio je Bajković.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za titulu u JSL utakmicom sa Radničkim iz Niša a videćemo da li će u poslednjih 6 prvenstvenih kola arbitri nagraditi crveno-bele još kojim penalom i ko će u tom slučaju uzeti odgovornost na sebe.

Ne propustite