Barsin "brejk" u Madridu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.06.2013.
23:38
Izvor: Sportske.net

Finalna serija španskog košarkaškog šampionata za sada opravdava epitet spektakla jer je posle drugog meča rezultat izjednačen na 1:1 a Barsa je večeras uspela da napravi prvi "brejk" u seriji.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Nakon prvog meča finalne serije španske Endesa lige Real iz Madrida poveo je sa 1:0 a spektakularna atmosfera na tribinama i terenu viđena je i u drugoj utakmici.

Ništa manje neizvestan "El Klasiko" gledan je večeras u Madridu gde je Barselona u poslednjim trenucima meča uspela da napravi "brejk" pobedivši rezultatom 72:71 (11:10, 15:26, 20:19, 26:16).

Madriđani su imali prednost tokom većeg dela meča, a kada je Mirotić pogodio za tri, minut pre kraja, činilo se da je "Kraljevski klub" maksimalno dobro iskoristio prednost domaćeg terena.

Ipak, Valas je vratio trojku a onda je Ljulj izgubio loptu i omogućio Olesonu da sa linije penala donese trijumf Barseloni.

Imao je Real šansu da u poslednjih sedam sekundi dođe do pobede ali su Rodrigez i Kerol bili neprecizni. Tako je nakon dva meča rezultat u seriji izjednačen na 1:1 a naredna utakmica igra se u "Blaugrani".

Ne propustite