Bivši kapiteni "večitih" slomili "Ćurane"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.09.2013.
23:18
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U prijateljskom susretu igranom u Jagodini, Voždovac je savladao domaći tim rezultatom 3:2, a po jedan pogodak za "Zmajeve" postigli su bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde Stefan Babović i Dejan Milovanović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U svojevrsnoj reprizi takmičarskog meča koji su Voždovac i Jagodina odigrali pre nedelju dana u Beogradu, isti timovi sastali su se večeras na "Gradskom stadionu" u Jagodini.

Meč koji je, za razilku od onog u Beogradu, igran bez bodovnog imperativa, pripao je gostima sa Dušanovca, koje su do pobede vodili bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde.

Jagodina je bolje otvorila utakmicu i već u 25. minutu stigla do prednosti golom Projića kome je asistirao Arsenijević.

Interesantno je da je ekipi Voždovca minut igre bio dovoljan da u potpunosti preokrenu rezultat i tok meča u svoju korist.

Vesnik preokreta bio je Obradović, koji je postigao izjednačujući gol, dok je Stefan Babović, lobu udarcem, doveo Voždovac u prednost. Dejan Milovanović je nešto kasnije pogodio sa 25 metara udaljenosti za 3:1, čime je potvrdio trijumf gostiju.

U završnici susreta, tačnije u 87 minutu, Stojanović je na centaršut Milinkovića sa desne strane glavom postigao gol i samo ublažio poraz Jagodine i postavio konačnih 3:2.

Jagodina:
Đuričić, Dukić, Projić, Tomić, Živanović, Damjanović, Šušnjar, Cvetković, Lepović, Đurić, Arsenijević. Još su igrali: Jokić, Milinković, Filipović, Ilić, Stojanović, Mihajlović, Petričević, Bajić, Mitošević, Radulović.

Voždovac: Knežević, Marušić, Lalić, Đorđević, Mićić, Sekulić, Babović, Đilas, Kiš, Stojković. Još su igrali: Stanković, A. Stojković, Ožegović, Muskalu, Vasiljević, Lekić, Veljović, Karaklajić, Milovanović.

Ne propustite