Ćićarito želi da uči od Van Persija

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 27.08.2012.
11:47
Izvor: Sportske.net

Meksikanac je sad tek četvrta opcija u Junajtedu, ali izgleda da nije zabrinut. Želi da uči od Van Persija i nada se da će Holanđanin doneti vratiti titulu na Old Traford.

Povezane vesti

Iako je bilo reči da Ćićarito nije zadovoljan na Old Trafordu pošto je nakon dolaska Van Persija daleko od prvog tima, on tvrdi da to nije tačno.

"Dolazak Robina je veliki dobitak za Junajted. Mnogo ću naučiti od njega jer je on napadač svetske klase koji može mnogo da da timu i mnogo da nas sve nauči.

Uvek sam uživao da ga gledam na terenu. Toliko je sjajnih stvari uradio u Arsenalu i želim da uradi to isto i kod nas" - rekao je Ćićarito.

Meksikanac je sad tek četvrta opcija Fergusona u napadu iako je pre samo godinu dana praktično svojim golovima doneo 19. titulu Junajtedu. Škot međutim veruje u njega što je pokazao i time što je odmah nakon dolaska Van Persija odbio dobru ponudu Čelsija za Ćićarita.

Posle povrede Runija, sigurno je da će Meksikanac imati više prilike da se pokaže, a navijači Junajteda su zadovoljni jer njihov ljubimac pokazuje u izjavama privrženost klubu.

Ne propustite