Dodić: "Da se učvrstimo na trećem mestu!"

Autor: Beta Beta
petak 06.12.2013.
15:14
Izvor: Beta

Ekipa Jagodine želi trijumfalno da okonča jesenji deo prvenstva i tako se ušvrti na trećoj poziciji na tabeli Jelen Super lige.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodina zavesu na jeseljni deo prvenstva spušta utakmicom protiv Radničkog iz Kragujevca.

Jagodinci imaju jasan cilj.

„Na pauzu želimo da odemo rasterećeni i da zauzmemo treće mesto na tabeli Jelen Super Lige, to nam je cilj."

"Ekipa Radničkog je u odličnoj formi i sigurno će se poput nas boriti za tri boda tako da nas u završnici jesenjeg dela prvenstva  ne očekuje nimalo laka utakmica.“
, izjavio je na pres konferenciji uoči petnaestog kola JSL trener Jagodine Mladen Dodić.

Svestan je šef struke jagodnskog tima da poslednja utakmica u polusezoni ima posebnu težinu.

"Kao i prva, ona uvek ima posebnu težinu zato što se najduže pamti tokom čitave pauze i priprema tako da želimo da  u poslednjoj utakmici pre svega uzmemo bodove, jer ta tri boda su nam neophodna za treće mesto."

"To je naš cilj bez obzira što i po novinama, zbog bolje forme nego na početku, igrači Radničkog najavljuju da dolaze po bodove. To garantuje jedan zaista odličan meč a takvi su u poslednje vreme svi mečevi u Jagodini i to ne samo u Jagodini već svi koje igramo ove jeseni."
, rekao je on.

Svestan kvaliteta i iskustva rivala,Dodić ne očekuje lak meč.

"Neće biti ni malo lako, ni jedna utakmica nije bila laka do sada ali ako svaki igrač da svoj maksimum kao što je to bio slučaj u poslednje vreme onda i rezultat neće izostati. Sa takvom željom da damo svoj maksimum i ostvarimo najpovoljniji rezultat izaćićemo na teren u nedelju.", rekao je on i pozvao navijače.

"Ovim putem pozivam navijače da ovu poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva budu uz ekipu i da zajedno dođemo do pobede i do tog toliko željenog trećeg mesta.", izjavio je šef Stručnog štaba Mladen Dodić.

Utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata Jelen Super Lige Srbije, Jagodina – Radnički iz Kragujevca igra se u nedelju sa početkom u 16.00h.

Ne propustite