Džigi cilja mesto startera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.06.2013.
19:26
Izvor: Sportske.net

Nikola Ninković počeo je danas letnje pripreme sa ekipom Partizana sa samo jednom namerom, da od jula zauzme mesto u startnih 11 i tako ostavi trag u crno-belom dresu pre no što nastavi karijeru u nekoj od kvalitetnijih evropskih liga.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Albert Nađ najverovatnije će uspeti u nameri da ubedi Nikolu Ninkovića da produži ugovor sa Partizanom čime bi obe strane profitirale.

Šampion Srbije zadržao bi jednog od najperspektivnijih fudbalera u Srbiji a mladi Ninković imao bi priliku da minulu sezonu u kojoj nije zasijao punim sjajem baci u zaborav i dokaže koliko vredi.

"Nismo još ništa pričali. Trebalo bi ovih dana da se vidim sa predsednikom i direktorom, pa ćemo odlučiti šta i kako" kazao je Ninković "Sportskom žurnalu" komentarišući pregovore o produžetku saradnje.

Ninković je danas počeo pripreme sa ostatkom prvotimaca, a uoči nadolazećih napora, Džigi pred sebe postavlja samo jedan cilj, borbu za mesto u startnih 11 kod Vuka Rašovića.

"Voleo bih da ostanem što je duže moguće. Moram da ostavim trag. Prethodni period i nije bio sjajan. Bilo bi previše da bude kao prethodne dve godine. Moram da se trudim ove sezone i da budem u prvih 11" istakao je vezista Partizana.

Ostaje da se vidi hoće li temperamentni Ninković uspeti da se dovede u red pod prismotrom Vuka Rašovića čime bi učinio dobro sebi i klubu za koji nastupa.

Ne propustite