Henderson drži metlu na Enfildu!

Autor: Miloš Marković
utorak 21.04.2015.
10:26
Izvor: Sportske.net

Kapiten je siguran, mnogo ih je na ledu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedna briga manje za Brendana Rodžersa, kapiten je pristao na ponudu.

Oglasila su se zvona u Liverpulu nakon poraza od Aston Vile u FA Kupu, klub je ostao bez mogućnosti da ove sezone osvoji trofej, mesto koje vodi u Ligu šampiona je takođe sve dalje.

Liverpul se nalazi na petom mestu tabele Premijer Lige sa ukupno 57 bodova, koliko ima i šestoplasirani Totenhem. Poslednje mesto koje vodi u elitno takmičenje zauzima Mančester Siti sa 64 boda.

Ohrabrenje u zaista neugodnom trenutku po Liverpul svakako jeste vest da je kapiten, Džordan Henderson, pristao da produži ugovor sa klubom.

Henderson je, javljaju engleski mediji prihvatio je petogodišnji ugovor vredan 100 funti nedeljno, time štafetu predao Rahimu Sterlingu.

Situacija je, ipak, dosta komplikovanija kada je brzonogi fudbaler u pitanju, obzirom da sve više okleva u vezi sa produžetkom saradnje sa Redsima. Kao što je već poznato, on je odbio početnu ponudu, ističe da mu novac nije prioritet, sve je izvesnije da će čekati razvoj situacije i u zavisnosti od plasmana doneti svoju odluku.

Imaće dosta izbora, nakon rivala iz Premijer Lige interesovanje je pokazao Real Madrid, a danas javljaju italijanski mediji da je i Juventus bacio oko na mladog Engleza.

Jedno je sigurno, Liverpul će naredne sezone izgledati znatno drugačije.

Brendan Rodžers, ako i sam ostane, tokom leta bi mogao da ostane bez čak (do) 10 sadašnjih prvotimaca.

Odlazi legendarni kapiten, Glen Džonson ostaje bez ugovora i kao sloban odlazi sa Enfilda, za Škrtela je stiglo konkretno interesovanje od strane Volfsburga.

Takođe, Mankiljo će biti vraćen u Španiju obzirom da se nije nametnuo, Borini i Lambert će takođe dobiti ispisnice. Minjole je pod pritiskom takođe, ali i njegova zamena Bred Džouns.

Klub je spreman da sasluša sve ponude koje budu stizale za Marija Balotelija, u nadi da će povratiti deo uloženog novca.

Sve u svemu, mnogo će zavisiti od konačnog plasmana.

Ne propustite