Ivanov ostaje! Do daljnjeg...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2013.
20:51
Izvor: Sportske.net

To je poruka sportskog direktora Partizana Alberta Nađa, kao odgovor na vest o interesovanju švajcarskog Bazela za odličnog defanzivca crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle vesti o mogućnosti da Ivan Ivanov uskoro postane član švajcarskog Bazela, mnogi navijači Partizana prisetili su se scenarija od pre par godina, kada su pred sam start u kvalifikacijama za Ligu šampiona crno-beli ostali bez prvog štopera Stefana Savića koji je tada otišao u Mančester Siti.

Na pitanje hoće li se sličan scenario ponoviti i ovog leta, odgovor je pokušao da da Albert Nađ, sportski direktor Partizana.

U izjavi koju prenosi ''Danas'', Nađ je potvrdio da postoje interesovanja za stamenog defantivca crno-belih, ali da od Bazela nije stigla konkretna ponuda.

Ipak, opredeljenje ljudi u Humskoj je da zadrže Ivanova ovog leta, obzirom na kadrovski deficit u odbrambenoj liniji i značaj koji Bugarin ima za ovu ekipu Partizana.

''Ivan ostaje u Partizanu. Do daljnjeg... On nam je preko potreban za ono što smo zamislili i igraće sigurno drugo i treće kolo kvalifikacija, ako Bog da i plej-of za Ligu šampiona. Nemamo zamenu za njega, niti više imamo vremena da je tražimo. Mislim da sam vam ovim sve rekao'', ističe Nađ.
Ivanov nam je preko potreban za ono što smo zamislili. Igraće sigurno drugo i treće kolo kvalifikacija, ako Bog da i plej-of za Ligu šampiona. Nemamo zamenu za njega. Ni vremena da mu je tražimo. Ne, dve nedelje pre prvog takmičarskog meča. Mislim da sam vam ovim sve rekao - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/sport/fudbal/ivanov_nam_je_preko_potreban.74.html?news_id=263510#sthash.n0m8RTUv.dpuf



Ne propustite