Lalatović: "Podvig je pobediti veliku Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.09.2013.
17:03
Izvor: Sportske.net

Trener Voždovca Nenad Lalatović pohvalio je svoje fudbalere na podvigu koji su danas napravili pobedivši Crvenu zvezdu. Nekadašnji kapiten Zvezde poželeo je mnogo sreće svom bivšem klubu koji je današnjim porazom upao u velike probleme.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Pretposlednji meč šestog kola Jelen Superlige završen je pobedom Voždovca nad Crvenom zvezdom. "Zmajevi" su slavili minimalcem na Vračaru a trener 'domaćih' čestitao je posle utakmice svojim fudbalerima na "podvigu" koji su napravili.

"Čestitam igračima na igri i osvojenim bodovima. Uzeti Zvezdi bodove veliki je uspeh. Pokazali smo kvalitet, ovo je velika pobeda, veliki je uspeh pobediti veliku Crvenu zvezdu" ocenio je trener Voždovca.

Lalatović je morao da stavi emocije na stranu u današnjem meču jer je profesionalizam bio na prvom mestu o čemu svedoči i rezultat meča. Nekadašnji kapiten crveno-belih ipak nije zaboravio da poželi mnogo sreće svom bivšem klubu koji se današnjim porazom našao u velikom problemu.

"Mojoj Zvezdi želim mnogo sreće u nastavku šampionata i da osvoje bar titulu" istakao je Lalatović.

Voždovac će, za razliku od ostalih klubova iz JSL preskočiti šesnaestinu finala Kupa Srbije jer je voljom žreba ostao bez protivnika, usled odustajanja Hajduka iz Kule iz svih takmičenja.

"Zmajevima" ostaje da se pripreme za duel sa Donjim Sremom koji ih za nedelju dana očekuje u Pećincima a Lalatović je najavio pohod na novi trijumf.

"Imali smo sreće u žrebu za Kup. Okrećemo se Donjem Sremu a nema sumnje da nas čeka teška utakmica. U svakom slučaju, idemo na pobedu" poručio je Lalatović.

Podsećamo, Voždovac je danas savladao Crvenu zvezdu rezultatom 1:0 pa se sa 9 osvojenih bodova nalazi na šestoj poziciji na tabeli JSL.

Ne propustite