LE: Ljuboja za nadu Legije, Anži lako sa Viteseom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2012.
20:57
Izvor: Sportske.net

Završeno je jedanaest mečeva trećeg kola kvalifikacija za LE. Većih iznenađenja nije bilo a srpski internacionalac Danijel Ljuboja postigao je zlata vredan gol za Legiju u porazu od austrijskog Rida.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Favoriti na mečevima koji su počeli nešto ranije ovog dana uglavnom su opravdali dodeljene im uloge.

Osim dva ubedljiva trijumfa Arsenala iz Kijeva i švedskog AIK-a, ostali mečevi uglavnom će biti rešavani u revanšima koji su na programu za nedelju dana.

Treće kolo kvalifikacija za LE otvorio je Anži pobedom (2:0) nad Viteseom što je ujedno bio jedan od najinteresantnijih mečeva danas.

Finski KuPS iznenadio je Bursuspor i slavio 1:0 dok je švedski Kalmar istim rezultatom ispratio Jang Bojse nazad za Švajcarsku.

Arsenal iz Kijeva trijumofvao je nad slovenačkom Murom sa 3:0 a jednako uspešan bio je AIK koji je istovetnim rezultatom pobedio Leh iz Poznanja.

Danijel Ljuboja bio je ključni igrač u porazu Legije od austrijskog Rida. Poljaci su poraženi rezultatom 2:1 a Ljuboja je postigao veoma važan gol koji je Legiju ostavio u trci za četvrto kolo kvalifikacija za LE.

Plzen i PAOK su pobedama u gostima jednom nogom zakoračili u dalji tok takmičenja a ostale utakmice igraju se tokom večeri.

Ne propustite