Lešić: "Zvezda mora da pobedi Mega Vizuru"

Autor: Beta Beta
utorak 01.05.2012.
12:39
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Sava Lešić kazao je danas da ta ekipa mora da pobedi Mega Vizuru u utakmici 11. kola Superlige Srbije, kako bi stekla "sigurnost za finiš prvenstva".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda u narednom kolu igra protiv Megavizure duel koji je od velikog značaja za izabranike Svetislava Pešića naročito ako se u ozbir uzme poraz od Vojvodine.

"Pred nama je imperativ pobede."

"Ovo je za nas veoma važna utakmica, naročito posle poraza od Vojvodine koji je došao u nezgodnom trenutku. Moraćemo da se prikažemo u mnogo boljem svetlu nego što je to bilo u Novom Sadu i da pobedom steknemo sigurnost za finiš prvenstva", rekao je Lešić za klupski sajt.

Krilni centar Zvezde ocenio je da su crveno-beli u prethodnom duelu sa Mega Vizurom slavili uz "dosta sreće".

"U tom prvom meču u Pioniru pobedili smo uz dosta sreće. Iz tog razloga ovog puta ne smemo da dozvolimo da odlučuje jedna lopta. Moramo da ispunimo sve zahteve u odbrani koje pred nas postavi trener (Svetislav) Pešić. Naša borbenost, takodje, mora da bude na visokom nivou, a siguran sam da će biti tako jer imamo veliki motiv da pobedimo", kazao je Lešić.

On je dodao da će "kjuč" za pobedu Zvezde u sutrašnjem duelu biti u borbenosti i koncentraciji igrača.

"U nekoliko poslednjih mečeva vodili smo po desetak razlike, ali kada je trebalo da prelomimo meč, uvuče se neka nesigurnost, kao da se stisnemo, pa u tome nismo uspevali", istakao je Lešić.

Meč Mega Vizura - Crvena zvezda igra se sutra u 19.00 u novobeogradskoj Hali sportova.

Ne propustite