Ljupko u Sarajevu: ''Došao sam u evropski organizovan klub''

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.04.2014.
14:11
Izvor: Sportske.net

Posle preuzimanja dužnosti novog trenera Sarajeva, Ljupko Petrović izrazio veliko zadovoljstvo što će raditi u ovom klubu, o kome ima visoko mišljenje.

avaz.ba
avaz.ba

Povezane vesti

Podsetimo, Ljupko Petrović je u utorak na klupi Sarajeva nasledio Roberta Jarnija, koji je dobio otkaz posle remija Sarajeva sa Rudarom iz Prijedora (0:0).

Ambicije Sarajeva su šampionske, ali ovaj tim trenutno zauzima tek četvrto mesto u Premijer ligi BiH, pa su u klubu videli Ljupka Petrovića kao čoveka kadrog da sa aktuelnim igračkim kadrom ostvari taj cilj.

Ljupko je tamošnjim novinarima rekao da se brzo i lako dogovorio sa ljudima iz uprave Sarajeva i naglasio da je organizacija kluba na '' evropskom nivou''.

''Dogovorili smo se za 10 minuta. Na Koševo sam stigao jer se radi o klubu s velikom tradicijom, armijom navijača i organizacijom koja je na visokom nivou. Raspitao sam se i dobio informacije da je FK Sarajevo organizovano na evropskom nivou. To me je opredelilo da u nimalo zahvalnom trenutku preuzmem ekipu'', poručio je Petrović, koji je postigao dogovor o jednoipogodišnjoj saradnji.


Ne propustite