Mažić napao Nađa pa se žalio u zapisniku

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.04.2014.
12:03
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalni sudija Milorad Mažić napisao je prigovor u zvaničnom zapisniku sa 146. "večitog" derbija u kojem je naveo da ga je Albert Nađ verbalno napao na poluvremenu ali svedoci rasprave tvrde da je arbitar započeo kavgu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Verbalne čarke između fudbalera, članova stručnog štaba i navijača, normalna su pojava na "večitim" derbijima ali neretko i sudije bivaju uvučene u raspravu sa igračima, trenerima ili nekim od čelnika dva kluba koji imaju pravo da budu prisutni u repstriktivnom prostoru.

Tako je na poluvremenu 146. "večitog" derbija arbitra Milorada Mažića isprovocirao način na koji ga je sportski direktor Partizana gledao, usled čega je ljutitim tonom upitao Nađa sledeće.

"Šta je, šta me gledaš i zašto vrtih glavom?" ljutito je upitao Mažić.

Nakon što je sportski direktor crno-belih odgovorio u istom maniru Mažić se sa pomoćnicima povukao u svlačionicu.

Interesantno je da je po završetku susreta Milorad Mažić uredno uneo u zapisnik utakmice ovaj detalj i naveo da je bio žrtva pomenute situacije, iako veliki broj svedoka tvrdi da je sudija sa znakom FIFA započeo kavgu.

Milorad Mažić u četvrtak će, drugu godinu za redom, suditi polufinale Lige Evrope, pošto ga je UEFA delegirala za prvog sudiju revanš susreta između Valensije i Sevilje.

Ne propustite