Mihu ne brinu golmani, od Dekija još ne odustaje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.03.2013.
21:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ključna utakmica u pokušaju da reprezentacija Srbije zadrži kakve-takve šanse za plasman na Mondijal u Brazilu sve je bliža, a selektor ''Orlova'' Siniša Mihajlović tvrdi da i dalje postoje šanse da Dejan Stanković zaigra na ''Maksimiru''

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

I dok se u pojedinim hrvatskim medijima ''hvale'' kako već znaju tim koji će Mihajlović izvesti protiv Hrvatske, selektor reprezentacije Srbije tvrdi da još uvek ni sam ne zna za kojih jedanaest će se odlučiti.

Jedna od dilema je i dalje nastup Dejana Stankovića, koji je izrazio želju za povratkom u nacionalni tim, ali je još uvek u fazi traženja prave forme posle duže pauze zbog povrede.

Mihajlović naglašava da Stanković nije ''otpisan'', pogotovo posle nastupa u pobedi Intera nad Katanijom, pa je utisak da će se iskusni vezista ipak vratiti među ''Orlove''.

Što se tiče ostalih pozicija u timu, selektor ''Orlova'' uverava da za golmane uopšte ne brine, a igre i golovi reprezentativnih napadača ga polako dovode u ''slatke muke''.

''Videću još ko će braniti na Maksimiru, ali koga god da odaberem neću pogrešiti. Potpuno sam miran što se tiče toga'', tvrdi Mihajlović.

Kad su u pitanju napadači, Mihajlović im je poželeo da nastave u istom stilu i u reprezentativnom dresu.

''Daj Bože da nastave tako. Neka mi novim golovima otežaju izbor startera u Zagrebu'', zaključio je Mihajlović, a prenose novosti.rs.








Ne propustite