Mladenović misli samo o pripremama...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.06.2012.
13:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jutro u Sloveniji proteklo u uobičajenom ritmu, Filip Mladenović ističe da igrači ne razmišljaju o žrebu, već isključivo o radu i trenizima i prvom meču koji crveno-bele očekuje već od 19 sati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Treći dan priprema u Sloveniji doneo je uobičajeni ritam i jutarnji trening u 9.30, kada su igrači nakon zagrevanja podeljeni u dve grupe istrčali nekoliko krugova oko terena hotela „Rogla i Planja“.

Dok se među stručnim štabom moglo čuti došaptavanje i nagađanje u vezi sa eventualnim protivnikom i žrebom koji očekuje crveno-bele, igrači su maksimalno koncentrisani na pripreme i rad koje teku uobičajenim, ubitačnim ritmom.

„Prilično je teško, ali nema kukanja."

"Svesni smo da moramo da budemo u odličnoj formi do 19. jula kada kreću izazovi u Evropi. Zato moramo da zapnemo. Sačekaćemo ime protivnika, pa ćemo tek onda razgovarati na tu temu.“, rekao je levi bek Crvene zvezde, Filip Mladenović koji u narednu sezonu ulazi umnogome ohrabren pozivom koji je dobio od Siniše Mihajlovića.

„Sigurno da mi je puno značilo to što sam dobio pozic u reprezentaciju. Stekao sam dodatnu sigurnost, nadam se da ću u narednom periodu biti još bolji i da ću ponovo dobiti poziv selektora Mihajlovića.“, rekao je on.

Iako će definitivno biti zaokupljeni žrebom, crveno-beli već moraj uda razmišljaju i o prvom meču koji ih očekuje već danas od 19 sati.

Izabranici Roberta Prosinečkog danas i zvanično otvaraju novu sezonu prijateljskom protiv slovenačkog prvoligaša ekipe Domžala.

Robi je na današnjem treningu takođe uvežbavao određene taktičke zamisli i na današnjem meču bi mogao da izvede sledeći sastav:

Kirovski,

Vešović, Nenadić, Mihajlović, Krneta,

Dimitrijević, Kadu, Đuričković, Mirić,

Kasalica i Perović.

Ne propustite