Mladost u prvom planu

Autor: Miloš Marković
petak 15.02.2013.
11:03
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Kao najprijatnije iznenađenje jeseni, ekipa fudbalskog kluba Rad u naredni deo prvenstva će ući sa znatno izmenjenim sastavom. „Građevinari“ se na proleće uzdaju u mladost.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Tim koji vodi Marko Nikolić tokom zime je pretrpeo znatne promene, ekipa je ostala bez znatnog broja fudbalera, pre svega nosilaca igre Kojića i Luke koji svoje karijere nastavljaju u Partizanu.

U prvi plan u nastavku sezone izbijaju mlade snage, Rad je ponosan na svoju mladost koja poseduje ogroman potencijal i kvalitet.

Među onima koji sa ponosom nose dres superligaša sa Banjice nalaze se dva zvučna prezimena, Varga i Vasović.

Sinovi legendarnih sportista, fudbalera i vaterpoliste, mladi Saša i Anto spremni su da izgrade ime za sebe, oboica imaju poseban odnos prema klubu u kome su ponikli.

„Imao sam sreću da sa Radom doživim fantastično iskustvo nastupa na međunarodnoj sceni, protiv predstavnika San Marina i Grčke.“, rekao je Varga koji je već sedam godina u ekipi Rada.

Njegov saigrač, Anto Vasović, član je prvog tima od pre nepuna dva meseca, ima istu želju, da sa Radom stigne do Evrope.

„Voleo bih da sa Radom igram u Evropu."

"Prvi tim jeste mlad, ali ne toliko koliko se potencira u medijima i lično smatram da možemo do visokog dometa. Nadam se da ću svojim igrama i golovima u nastupajućem periodu doprineti da se Rad ponovo pozicionira na evropskoj mapi.“, rekao je Vasović, inače veliki navijač svog kluba.

Inače, fudbalski klub Rad nakon jesenjeg dela prvenstva zauzima 5. mesto na tabeli Jelen Super lige sa 25 bodova nakon 15 odigranih kola.


Ne propustite