Nišlije bi da dotuku "ranjenu zver"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.04.2013.
17:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju Partizanu u okviru 26. kola JSL a prvotimac "Reala sa Nišave" Dušan Kolarević veruje da će prednost ekipe sa "Čaira" biti to što će crno-beli igrati pod velikim pritiskom nakon neuspeha u Novom Pazaru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Oči fudbalske Srbije biće uprte u četvrtak na stadione Partizana i Jagodine. Nakon remija sa Novim Pazarom Partizan ima još dva boda prednosti u odnosu na "večitog rivala", a naredni protivnik crno-belih biće ekipa Radničkog iz Niša.

Ekipa Saše Mrkića sjajno je počela prolećni deo sezone, pobegla iz opasne zone, ali je na prethodne četiri utakmice ostvarila samo jedan remi uz tri poraza.

Ipak, prvotimac Radničkog, Dušan Kolarević, veruje da će Nišlije imati svoju priliku u Beogradu, na gostovanju petostrukom uzastopnom šampionu Srbije.

"Pripreme za šampiona idu kao i za svaku drugu utakmicu. Daje nam se fina šansa za povoljan rezultat, uzimanje jednog boda. U Partizanu ima dosta nesporazuma, a tu vidim našu šansu" tvrdi Kolarević u izjavi za "Južne vesti".

Partizan je u ponedeljak promenio trenera i ekipu će u četvrtak voditi Vuk Rašović, dojučerašnji trener Teleoptika.

"Promena trenera neće mnogo da utiče na njih jer ih zna sve, lako će sastaviti ekipu. Partizan je odlična ekipa, ali i mi smo spremni" zaključio je Kolarević.

Zbog povreda u timu Radničkog neće biti Saše Stojanovića i Miloša Petrovića, dok su neizvesni Bojan Đorđević i Nikola Lukić.

Utakmica Partizan - Radnički igra se u četvrtak, drugog maja, od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite