Ocene - Loše da lošije (ne) može biti...

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.08.2012.
23:10
Izvor: Sportske.net

Već posle 0:1 iz prvog meča bilo je jasno da će crno-beli veoma teško moći da eliminišu kiparskog šampiona, ali igra koju su večeras prikazali fudbaleri Partizana je potpuno razočaranje. Neko je ovde lepo primetio da je šampion Srbije nazadovao još više u

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stojković 5.5 - Osim jedne intervencije u finišu meča, kada je spasao siguran gol, ali i kada je već sve bilo gotovo, nije se večeras istakao. Jedini gol je i pao posle njegove slabe intervencije kada su gosti izveli korner...

Akstentijević 5 - Toliko je najavljivao bolje izdanje posle kiksa iz Larnake, ali ništa nije pokazao od toga. Nekako rezervisan, stegnut, kao da se plašio neke nove greške...

Ostojić 5 - Ni on se nije proslavio večeras. Nesiguran u više navrata, ali srećom po njega, gosti u tim situacijama nisu uspeli to da kazne.

Ivanov 6 - Njemu se ne može mnogo prigovoriti. svoj posao je solidno obavio, ali to večeras nije imalo efekta na konačan rezultat.

Volkov 6 - Trudio se, iznudio je i to isključenje u 27. minutu, ali uglavnom nije bilo njegovih upotrebljivih centaršuteva.

S. Marković 5.5 - Imao jedan pokušaj sa tridesetak metara, nije mu bilo lako u duelu sa fizički jačim i bržim gostima, ali nije imao većih grešaka.

S. Ilić 5 - Osim jedne asistencije ka Tomiću, daleko je to od renomea igrača koji ućiva status klupske legende.

(Zabija od 62.) 5 - Imao je jedan pokušaj po ulasku u igru, ali slabo je toučinio. Posle toga ga nismo ''videli''.

Tomić 5.5 - Pokušavao uglavnom iz daljine, ali bez uspeha. I on se kasnije utopio u sivilo celog tima.

Babović 5 - Toliko sporiji od igrača protivničke ekipe ništa nije uspevao da učini. Opravdano zamenjen u poluvremenu.

(Ninković od 46.) 5.5 - Partizanova nada večeras je imala lepu priliku da makar donese izjednačenje crno-belima, ali nije uspeo da iskoristi lepu asistenciju Volkova.

L. Marković 5 - Nema nagoveštaja da će njegova golgeterska kriza uskoro biti prekinuta..

S. Šćepović 5 -Bezopasan... U prvom meču je makar ulazio u šanse, večeras jošslabiji...

(Mitrović od 73.) 5.5 - Ufinišu je odluično asistirao Lazaru Markoviću, ali ovaj je jošjednom potvrdio da se nalazi u velikoj krizi.

Ne propustite