Od juna Jovo - nanovo?

Autor: Boris Jovanović
petak 13.04.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizan će po svemu sudeći od leta praviti novi tim. Neki stariji igrači, kao i oni iz drugog plana dobiće zahvalnicu, a većina stranaca će takođe napustiti Humsku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono o čemu u Partizanu izbegavaju da pričaju je činjenica da dosta igrača ne zadovoljava kriterijume Avrama Granta, ali i da je došlo vreme da neki napuste klub jer crno - beli žele na njima da zarade.

Nisu u pitanju godine igrača, tvrdi Albert Nađ.

"Nema veze sa godinama, Vukić je zbog toga osporavan, pa su se u finišu jeseni svi kleli u njega", kaže Albert Nađ koji podseća na primer Del Pjera i dodaje da se jedino u Srbiji što se igrači koji su u zrelim dvadesetim (25 ili 26 godina) smatraju starim.

Ipak, promene će uslediti, mada su crno - beli usresređeni na odbranu titule.

Prvi će taj rez osetiti stranci. Dijara sigurno napušta Humsku, kao i Anderson. Eduardo je povređen vratiće se tek u oktobru, teško je verovati da će crno - beli uspeti da ga prodaju i vrate deo uloženog novca.

Takođe, Manga nije pokazao puno, iako su ga mnogo hvalili. Nije ni dobio šansu, ali javna je tajna da nije impresionirao na treninzima.

Odlazi i Kamara koji će popuniti kasu, a verovatno će i nekoliko starijih igrača napustiti Humsku.

Rniću ističe ugovor, golman Stojković bi mogao da ode, kao i Stefan Babović koga žele turski klubovi.

Na izlaznim vratima je Tomić za koga je zainteresovana Roma, a Miljković bi mogao put Apenina.

Iz sadašnje prve postave, ostaju Ivanov, Volkov, Marković, nametnuo se Aksentijević, šansu čekaju Marković i još nekolicina mlađih igrača. Moguće je da će ostati i Vukić, ali i kapiten Ilić koji je klupska legenda.

Dakle, stvara se novi tim.

"Neću o pojačanjima, ali sigurno da razmišljamo o novim igračima", kaže Nađ.

Ono što se pominjalo je dolazak golmana Aleksića iz Spartaka, crno - beli prate još nekoliko igrača iz domaćeg šampionata, ali bi gro pojačanja trebalo da stigne iz Teleoptika, uz naravno kvalitetne strance.

Jasno je da ćemo u novoj sezoni videti novi Partizan.

Ne propustite