Odličan (5)

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 30.04.2012.
12:40
Izvor: Sportske.net

Zajednička ocena fudbalera Partizana je da je njihov tim zasluženo osvojio petu vezanu titulu i pokazao da je najbolji tim na ovim prostorima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pobedom u Čačku, Partizan je i zvanično obezbedio svoju petu uzastopnu titulu šampiona i ukupno 24. u istoriji kluba.

Jedan od iskusnijih u timu, Stegfan Babović ističe da se dominacija crno-belih nastavlja uprkos brojnim kritičarima.

„Bilo je oscilacija u igri ove sezone, teških trenutaka, međutim, na kraju smo prvaci peti put zaredom, uprkos pričama i kritikama i željama da ne budemo prvi.“

„Ponovo smo dokazali da smo najbolji na ovim prostorima.“, ističe Babović.

Zamenik kapitena Partizana ističe da u Partizanu vlada veliki pritisak koji često može da bude velika prepreka za mlade igrače.

„Dugo sam ovde, pa sam se i navikao, ali u Partizanu je toliki pritisak da to ljudi ne mogu da shvate. Vremenom smo ipak naučili da se borimo sa njim i sada smo, možda ne toliko sjajnom igrom, ali pobedama, stigli do nove titule.“, rekao je Stefan Babović.

Svoju ocenu polusezone i utiske o osvojenoj tituli izneli su i igrači koji su po prvi put u crno-belom dresu stiglido trofeja, Aksentijević i Volkov.

„Nadam se da ću sa Partizanom osvojiti još mnogo titula. Osećaj je fenomenalan, iza nas je sjajna polusezona u kojoj je bilo i oscilacija, ali zasluženo smo osvojili titulu.“, rekao je Aksentijević sa čime se složio i Vladimir Volkov.

„Jako mi je drago što smo uspeli da osvojimo titulu.“

„Zasluženo smo prvi, igrali smo u kontinuitetu i, bez obzira na određene periode loše igre, pokazali da smo zasluženo najbolji.“, rekao je on.

Strelac prvog gola Saša Marković nije krio oduševljenje nakon meča u Čačku. Ističe da je postigao gol koji će pamtiti čitavog života.

„Gol mi izuzetno mnogo znači, nikada neću zaboraviti ovaj pogodak.“, rekao je on.

Svi fudbaleri Partizana su izneli zajedničku ocenu da je najbolji tim zasluženo osvojio titulu i da će proslava biti potpuna u narednom kolu kada će, nadaju se svi, pobedom u velikom derbiju ispred svojih vernih navijača uveličati proslavu ukupno 24. titule šampiona.

Ne propustite