Partizan - Fofani zbog Pantića skidaju 'desetku'?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.11.2013.
11:04
Izvor: Sportske.net, Sport

Talentovani Danilo Pantić praktično je protraćio jesen, iako je bio na pragu prvog tima crno-belih, zajedno sa Andrijom Živkovićem. Dogovor ipak na pomolu?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dilema da li će Partizanov biser Danilo Pantić uskoro konačno zaigrati za prvi tim šampiona Srbije još uvek nije rešena, ali sudeći po poslednjim informacijama, čine se određeni koraci u tom smeru.

Naime, kako prenosi ''Sport'', 17-godišnji fudbaler bi u slučaju dogovora sa rukovodstvom Partizana mogao da preuzme 'desetku' od Ismaila Beka Fofane, čime bi u Humskoj na još jedan način pokazali koliko cene kvalitete ovog fudbalera.

Ipak, pregovori o potpisivanju profesionalnog ugovora tek predstoje, a Pantić u izjavi ''Sportu'' uverava da mu novac nijednog trenutka nije bio prioritetan.

''Čuo sam i ja da bih mogao da dobijem dres sa brojem 10, ali još uvek mi niko zvanično ništa nije rekao. Što se svega ostalog tiče, čujem i ja razne gluposti, kao da sam već potpisao sa Juventus, ili neki drugi klub. To nije istina! Imam stipendijski ugovor sa Partizanom još godinu i po dana i to bi bilo žestoko kršenje pravila, zbog koga bih bio kažnjen'', objašnjava Pantić.

Ipak, s obzirom da letos nije došlo do dogovora, iako je to izgledalo kao 'gotova stvar', još uvek je teško proceniti kakve su šanse da Danila Pantića na proleće zaista vidimo u crno-beloj 'desetki'.




Ne propustite