Partizan - Pare nisu problem, para nema...

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.10.2013.
11:50
Izvor: Sportske.net

Partizan duguje igračima premije, odnosno nagrade za poslednje dve titule, kao i prošlogodišnji plasman u Ligu Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako otkriva "Sportski žurnal" dugovanja se odnose na bonuse za osvojene trofeje. Mnogim igračima i trenerima se duguju nagrade za poslednje dve sezone, kao i premije za serije pobeda u ciklusima od po četiri meča.

Kada se to sabere, recimo Saša Ilić, Stojković i još neki ključni igrači koji su prethodne dve sezone u Partizanu treba na ime nagrada da prime oko 60 000 evra.

U Partizanu uveravaju igrače da nikome nisu dužni, ali list piše da ima mnogo rupa koje treba zapušiti. Zbog svega toga se sa nestrpljenjem očekuje finansijski izveštaj koji će uprava predstaviti, kako bi se izbegle dezinformacije.

"Iznećemo plan finansijske stabilizacije, red je da se dozovemo pameti ako želimo dobro srpskom fudbalu i Partizanu", rekao je "Sportu" novi potpredsednik Dušan Jovanović.

On će se baviti finansijama.

"Partizan mora da nastavi niz uspeha, iako u fudbalu uvek ima problema. Moramo da ih svedemo na minimum", dodao je ovaj ekonomista.

Inače Sekretarijat bi trebalo da zaseda u naredna dva dana kako bi bila doneta odluka o tome da se finansijsko poslovanje učini dostupnim javnosti.

Jer, mnogo je spekulacija oko toga koliko klub duguje, ne samo igračima nego i državi, kao i gde je otišao novac od transfera. Svemu tome bi moglo da se stane na kraj transparentnošću u radu.

Ne propustite