Robi: ''Čestitam igračima, drugo poluvreme mnogo bolje''

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.05.2012.
23:10
Izvor: Sportske.net

Posle osvajanja Kupa Srbije, trener Crvene zvezde čestitao svojim igračima ne samo na večerašnjoj pobedi, već na svemu prikazanom tokom prolećnog dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare posle pobede u finalu nad Borcem i osvojenog Kupa, trener crveno-belih Robert Prosinečki priznao je da je njegov tim imao i sreće u prvom poluvremenu, ali da je u nastavku sve došlo na svoje mesto.

''Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, Borac je imao te dve prilike i da su ih iskoristili, pitanje je kako bi se situacija odvijala.

Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji, oni nisu mogli da nam pariraju i na kraju smo zasluženo došli do trofeja'', izjavio je Prosinečki.

Pohvalio je igrače na učinku u drugom delu sezone, čija je kruna večeras osvojeni trofej.

''Veoma sam srećan, bili smo pod psihološkim pritiskom pre meča, jer su svi od nas očekivali siguran trijumf. Čestitam mojim igračima na ovom uspehu, kao i na igrama tokom prolećnog dela sezone. 

Čeka nas još taj meč sa Vojvodinom u poslednjem kolu, posle čega ćemo dati odmor igračima i već gledati na narednoj sezoni'', poručio je Prosinečki i dodao da su tri pobede nad Partizanom značajno podigle samopouzdanje njegovom timu.

Ne propustite