"Romantična" priprema za derbi

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2012.
14:18
Izvor: Beta

Pobeda nad OFK BEogradom bila bi odlična uvertira pred večiti derbi, smatra trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kazao je danas da njegova ekipa želi pobedom protiv OFK Beograda u utakmici 12. kola Super lige da se spremi za predstojeći "večiti" derbi sa Partizanom.

"OFK Beograd zaslužuje veći broj bodova nego što trenutno ima i pitanje je trenutka kada će 'isplivati'. Nadam se da to neće biti protiv Zvezde, jer mi želimo da se pobedom pripremimo za predstojeći "večiti" derbi sa Partizanom."

OFK ima dobar spoj mladosti i iskustva, tu je mnogo igrača koji su ranije igrali u Zvezdi i verujem da će biti silno motivisani"
, rekao je danas Janković novinarima na stadionu Zvezde.

On je kazao da njegova ekipa ima "ogroman motiv" da odigra bolje nego prošlog vikenda, kada je na svom terenu poražena od Jagodine (1:2).

"Imamo ogroman motiv da budemo bolji. Prezadovoljan sam kako ekipa radi i kako se ponaša, pošto se napravila negativna atmosfera posle poraza od Jagodine. Sve naše misli su usmerene ka utakmici sa OFK Beogradom. Svestan sam da postoji razočaranje, zaboleo nas je poraz, ali ništa još nije gotovo", rekao je Janković.

Trener crveno-belih je dodao da u nedelju za njegov tim neće igrati povređeni Aleksandar Pantić, dok je neizvestan nastup napadača Ognjena Mudrinskog i odbrambenog igrača Milana Jovanovića, takođe, zbog povreda.

Crvena zvezda i OFK Beograd igraće u nedelju od 13.00 na Omladinskom stadionu, a u 13. kolu Zvezdu čeka derbi sa Partizanom.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli, sa pet bodova manje od "večitog" rivala, dok je OFK Beograd 14. sa devet bodova.

Ne propustite