Tepić - Neizvesnost do večeras...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.01.2014.
15:43
Izvor: Sportske.net

Tokom prepodneva u javnosti su se pojavile nezvanične informacije o težini povrede Milenka Tepića i dužini njegovog odsustva, ali će se više znati posle večerašnjeg pregleda magnetnom rezonancom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Naime, beogradski mediji su tokom dana preneli da je Tepić obavio preglede ultrazvukom i da se na osnovu njih procenjuje da će pauzirati bar dve nedelje, što znači da ga ne bi bilo u timu Partizana za mečeve protiv Lokomotive u Evroligi, Cibone u ABA ligi, kao ni na finalnom turniru Kupa Srbije.

Ipak, još uvek postoji nada da bi Tepićeva pauza mogla kraće da traje, jer, kako prenosi B92, za 19 časova je zakazan pregled magnetnom rezonancom, posle čega će se konkretnije znato kad se bek crno-belih ponovo može očekivati na parketu.

Bilo kako bilo, gotovo je izvesno da će u predstojećem susretu sa Lokomotivom u petom kolu Top 16 faze Evrolige Partizan biti lišen njegovih usluga, a još uvek se iz kluba očekuju nove informacije po pitanju Bogdana Bogdanovića i njegovog daljeg statusa u ekipi posle sinoćnjeg incidenta, kada ga je trener Duško Vujošević u poluvremenu utakmice sa MZT-om odstranio iz tima.












Ne propustite