Trener Budućnosti: ''Kad Partizan dolazi, to je praznik košarke!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.03.2014.
21:11
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Dan uoči utakmice sa Partizanom, koja direktno odlučuje o plasmanu na završni turnir ABA lige, trener Podgoričana Igor Jovović izneo niz komplimenata na račun gostiju, ali veruje i da njegov tim može da savlada velikog rivala.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Podgorica će u ponedeljak biti domaćin košarkaškog spektakla - duela Budućnosti i Partizana, u borbi za plasman na završni turnir ABA lige.

U najavi derbija pretposlednjeg kola, trener Budućnosti Igor Jovović podsetio je na kvalitet ekipe Partizana, koja je pre samo par dana savladala Makabi u Evroligi.

''Kada oni dođu, to je praznik košarke, a ovom prilikom bi pozvao navijače da budu fer i korektni i da se navijača starst usmeri ka bodrenju tima za koji navijaju. Nemile scene iz prošle sezone ne pokazuju pravu sliku države i grada gde se odigrava ta predstava. Želim da se napravi pravi sportski ambijent'', poručio je Jovović.

On ne želi da pred svoje igrače postavlja imperative, uveravajući da je Budućnost ove sezone već napravila lep uspeh, ali naravno pokušaće da iskoriste svaku priliku da iznenade rivala, ohrabreni dobrim igrama u poslednje vreme.

''Prethodna tri meča smo dobili i to nam daje optimizam da se nadamo pobedi protiv Partizana. Ne želim da opterećujem igrače bilo kakvim kalkulacijama, već samo želimo pobedu od jednog poena razlike. Naša želja je da odigramo dobar meč, da se navijačima prikažemo u dobrom izdanju, a ako nam to donese priliku da se borimo za F4, tim bolje'', poručio je Jovović.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igra se u ponedeljak od 20 časova i 45 minuta u hali ''Morača''.


Ne propustite