Tumba za pomirenje sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.12.2012.
18:20
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Partizana u razgovoru sa novinarima na stadionu u Humskoj založio se za poboljšanje odnosa sa ''večitim rivalom'' i kao korak u tom pravcu navodi povratak Dragana Džajića na čelo Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odnosi između čelnika Partizana i Crvene zvezde su u proteklom periodu bili na veoma niskom nivou, a dolazak Dragana Džajića na čelo beogradskih crveno-belih mogao bi da takvu sliku značajno promeni.

Na taj način razmišlja i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković koji je novinarima u utorak izneo svoj stav kako ''večiti rivali'' ne treba da se gledaju ''preko nišana''.

''Izbor Dragana Džajića za predsednika Crvene zvezde smatram sjajnim potezom za srpski fudbal, a posebno sa pozicija našeg međusobnog rivaliteta. Sada ćemo moći da pravimo strategijske planove u interesu oba kluba, a to će doneti boljitak i srpskom fudbalu. Iskreno se nadam da dolazi period dobrih odnosa između Partizana i Crvene zvezde'', uverava Tumbaković.

Kad su u pitanju aktuelnosti u Humskoj, glavna tema je prelazni rok, odlasci i potencijalna pojačanja. Za sada su ipak izvesniji rastanci crno-belih sa pojedinim fudbalerima.

Tumbaković je, naime, potvrdio ozbiljno interesovanje iz Južne Koreje za Stefana Šćepovića, pa njegov odlazak deluje kao najrealniji.

Eduardo se tokom prvenstvene pauze vratio u Brazil i postoji mogućnost da tamo i pronađe novi angažman, dok je sve izvesniji i prelazak Mohameda Zabije u Jagodinu.

''Realno je da ekipu 'skockamo' do početka priprema, 14. januara,  i mi već sada imamo jasnu sliku našeg igračkog potencijala'', zaključiio je Tumbaković.









Ne propustite