UO - Podrška Stojadinoviću!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2012.
19:30
Izvor: Sportske.net

Novoformirani Upravni odbor Crvene zvezde održao je u nedelju drugu sednicu u novom sazivu, a jedna od odluka bila je vezana za poteze sportskog direktora Zorana Stojadinovića u aktuelnom prelaznom roku.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Kao što je poznato, Zoran Stojadinović je već krenuo u potragu za pojačanjima, u medijima se pominju pojačanja iz Južne Amerike i Kameruna, ali za realizaciju potencijalnih transfera Zvezdin sportski direktor je tražio podršku Upravnog odbora.

U nedelju ju je i dobio, pa sada, bar na prvi pogled deluje realnije da ove zime na Marakanu i stignu neka od najavljenih pojačanja.

Upravni odbor Crvene zvezde je usvojio i najnovije finansijske izveštaje, a definisan je i plan priprema za prolećni deo sezone.

Saopštenje UO Crvene zvezde, objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, prenosimo u celini.

''Na sednici je usvojen zapisnik sa prethodne sednice kao i odluke Odbora za hitna pitanja koji je održan 26. decembra 2012. godine.

Sportski direktor je Upravnom odboru preneo informacije u vezi sa aktivnostima u prelaznom roku i dobio podršku za dalje poteze, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštavana.

Usvojen je i plan priprema prvog tima u zimskoj pauzi.

Upravni odbor je usvojio i informaciju o razgovorima sa menadžerima, agencijama i ostalim poveriocima, a u vezi prethodne i buduće saradnje.

 Upravni odbor je usvojio i izveštaje o finansijskoj situaciji, kao i imovinsko-pravnoj u FK Crvena zvezda'',
stoji u saopštenju.

Ne propustite