Veleobrt - Petković neće u Partizan!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.08.2013.
21:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Senzacionalna vest ''procurela'' je u ponedeljak uveče. ''Žurnal'' saznaje da od dolaska Marka Petkovića u Partizan ipak neće biti ništa, jer navodno bek OFK Beograda želi u - Zvezdu!

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Iako je izgledalo da je Partizan završio sav posao oko angažovanja desnog beka ''Romantičara'' Marka Petkovića, očekivala se samo promocija i zvanična potvrda transfera, u ponedeljak su se izgleda stvari prilično zakomplikovale.

Prema saznanjima ''Žurnala'', Petković se nije pojavio na unapred zakazanim lekarskim pregledima, a kao razlog se navodi ''izričita želja samog igrača'' da umesto u Partizan pređe u Crvenu zvezdu!

Naravno, još uvek se radi o nezvaničnim informacijama, a tokom večeri, ili eventualno u utorak treba očekivati reakcije ovim povodom, bilo iz Partizana, Zvezde, ili OFK Beograda, kako bi se situacija razjasnila...

Ipak, večeras je i agencija ''Beta'' potvrdila da je Petković odbio crno-bele, pa je očigledno sada na čelnicima Crvene zvezde da ovu situaciju iskoriste i angažuju fudbalera za koga su i sami pokazivali interesovanje tokom leta.



Ne propustite