Vermez kao Miha, samo himna nedostaje...

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2012.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Partizana Vladimir Vermezović večeras je iznenadio svoje igrače novim pravilnikom koji će svi morati da poštuju. Ima nekoliko zanimljivih stavki, a između ostalog, predviđeno je da svi igrači svake večeri budu pozivani na kućni telefon, kako bi se

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana ovih dana na Tari sprovodi pravi dril na pripremama za narednu sezonu, a od večeras je igračima šampiona Srbije ''natovareno'' i još nekoliko novih pravila koja će u narednom periodu morati da poštuju, ako misle da se izbore za mesto standardnog prvotimca.

Naime, Vladimir Vermezović je večeras organizovao sastanak sa igračima na kome im je predočio novi pravilnik ponašanja, koji bar na prvi pogled podseća na sada već nadaleko čuveni ''Mihin zakonik'' u reprezentaciji Srbije.

Naravno, pevanje himne nije nešto čime bi se Vermezović bavio, ali stavke iz njegovog pravilnika nisu ništa manje rigorozne u odnosu na one iz reprezentacije Srbije.

Između ostalog, igračima će tokom boravka na Tari biti zabranjeno tuširanje u sobama posle treninga, već će cela ekipa to obaviti u svlačionici, pošto centar ima vrhunske uslove. Neće im biti dozvoljeno ni da piju, puše, bar onima koji imaju takve poroke, zatim da sastavljaju kladioničarske tikete, da kasne na obroke...

Posle svake utakmice fudbaleri Partizana imaće slobodno do 22 časa, eventualno do jedan posle ponoći, uz odobrenje trenera, ali svi igrači će imati obavezu da ostave brojeve fiksnih telefona, jer će svako veče, svako od njih biti pozivan.

Takođe, crno-beli će u ''širokom luku'' morati da zaobilaze kafiće, kladionice, pa ih verovatno na tim mestima ubuduće nećemo viđati.

Bar je to želja njihovog trenera...

Svako ko prekrši pravila ponašanja biće sankcionisan “Pravilnikom o visini kazni”.


Ne propustite