Volkov: "Saigrači, izvinite!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.07.2013.
23:00
Izvor: Sportske.net

Momak koji je ipak ostao junak dvomeča Partizana i Širaka izvinio se saigračima što ih je ostavio na cedilu u 55. minutu revanša kada je isključen zbog nepromišljenog udaranja protivnikčkog igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Volkov ipak je ostao junak nakon 180 minuta duela sa šampionom Jermenije jer je njegov pogodak u Đumriju odveo crno-bele u dalji tok kvalifikacija za LŠ.

Taj gol mogao je da padne u vodu zbog toga što je u revanš susretu udario protivničkog igrača i ostavio saigrače da se dobrih trideset minuta bore sa brojčano nadmoćnijim rivalom.

Nakon utakmice Volkov se izvinio saigračima i poručio da mu je drago što svojim postupkom čitav tim i klub nisu platili previsoku cenu.

"Meč sam učinio težim svojim saigračima zbog crvenog kartona koji sam dobio. Fofana me je uhvatio za glavu što sudija nije video ali hvala Bogu da se ovako završilo. Izvinio bih se saigračima zbog svog poteza" kazao je Volkov odmah nakon utakmice.

Volkov bi zbog direktnog crvenog kartona mogao da pauzira dva meča što znači da ga neće biti na terenu protiv Ludogoreca koji je sa lakoćom stigao do plasmana u treće kolo.

Ne propustite