Voša – Kup je prioritet!

Autor: Miloš Marković
sreda 26.12.2012.
09:56
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Trofej koji novosadskom klubu nedostaje kako bi se kompletirala bogata, gotovo stogodišnja istorija upravo je trofej Kup takmičenja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Odlučni da se ne ponovi priča od prošle godine, u redovima fudbalskog kluba Vojvodina sve snage u narednom delu sezone usmeriće na Kup Srbije.

Kao jedini trofej koji novosadskom timu nedostaje kako bi upotpunio svoju bogatu istoriju, Kup ostaje najveća želja fudbalskog kluba Vojvodina.

Upravo je to potvrdio i kapiten Vojvodine Branislav Trajković.

„Imaćemo veliki izazov i još veći pritisak da osvojimo Kup. Verujem da imamo mentalne snage da odgovorimo toj presiji. Neće nam biti lako, ali jednostavno sebi ne smemo da dozvolimo da nam seponovi prošlogodišnja polufinalna priča sa Borcem. Moraćemo da 'namestimo glave' i krenemo ka peharu.“, rekao je kapiten Vojvodine za novosadski „Dnevnik“.

Kao fudbaler koji ima ugovor sa svojim timom na još godinu i po dana, Trajković bi tokom zime čak mogao da napusti „Karađorđe“.

On sam ističe da o tome preterano ne razmišlja, svoj klub će napustiti jedino u slučaju da stigne ponuda iz inostranstva koja će zadovoljiti i njega i Vojvodinu.

„Neće mi biti žao ako ostanem i budem kapiten. Pre svega jer je velika čast naći se u toj ulozi u velikom klubu kakav je Vojvodina, a onda i zbog prilike da postanem prvi kapiten u istoriji crveno-belih koji će podići pehar namenjen osvajaču Kupa.“, istakao je Trajković.

Inače, Vojvodina će u polufinalu Kup takmičenja igrati protiv OFK Beograda.


Ne propustite