"Voši" pripao prijateljski novosadski derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.08.2012.
09:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U malom gradskom derbiju prijateljskog karaktera fudbaleri Vojvodine uspeli su da savladaju Proleter rezultatom 2:0 i na taj način naprave dobru uvertiru pred nastavak domaćeg šampionata.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nastavili su da koriste početak radne nedelje za odigravanje prijateljskih mečeva kako bi kompletan igrački kadar tokom jedne nedelje bio u igračkom ritmu.

Ovoga puta, u SC "Vujadin Boškov" stigla je ekipa Proletera iz Novog Sada, pa je na terenu viđen mali gradski derbi prijateljskog karaktera.

Treneri obe ekipe iskoristili su ovaj meč da daju priliku velikom broju igrača i tokom 90. minuta na terenu je viđeno ukupno 44 fudbalera koji su "prodefilovali" u ekipama Vojvodine i Proletera.

Iako je rezultat bio u drugom planu treba istaći da je Vojvodina došla do trijumfa od 2:0, pre svega zahvaljujući boljoj igi u drugih 45 minuta utakmice.
Strelci za superligaša iz Novog Sada bili su Janjušević i Sekulić.

Prvi deo meča nije bio toliko interesantan jer su igrači pokušavali da se izbore sa velikom vrućinom, dok je drugo poluvreme obilovalo boljim potezima i kvalitetnijom igrom oba tima.

Na jučerašnjem susretu nastupili su sledeći igrači:

Vojvodina: Čavić (Rockov), Smiljanić (Cvijić), Branković (Pavlović), Karan (Petrić), Radoja, Ađuru (Sekulić), Kosović (Rakić), Škuletić (Maksimović), Jao (Janjušević), Deletić (Ivanić), Bojović (Spremo)

Proleter: Damir Drinić, Dragojević, Cvetanović, Krasić, Brunčević, Švonja, Vasiljević, Vislavski, Vukovljak, Babić, Vučić

Igrali su još: Ćurko, Tanasin, Kavčić, Žigić, Kovačević, Rašiovan, Vukasović, Zec, Darko Drinić, Bošković, Ibrahim, Houtan i Rakić

Izabranici Zlatomira Zagorčića naredni meč u Jelen Superligi igraju na svom terenu, u večernjem terminu, protiv ekipe BSK-a iz Borče.

Ne propustite