Žigić: ''Ništa novo, i u Zvezdi sam davao po četiri komada...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.02.2012.
21:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nikola Žigić je sinoćnom briljantnom partijom protiv Lidsa postao tema dana ne samo u Srbiji, nego i na Ostrvu. Podseća da je i u Crvenoj zvezdi ostvarivao slične podvige, a sinoć ga je povreda sprečila da možda stigne i do ''petarde''.

bcfc.com
bcfc.com

Povezane vesti

Četiri gola Nikole Žigića za trijumf Birmingema rezultatom 4:1, koštala su posla sada već bivšeg  trenera Lidsa Sajmona Grejsona.

To dovoljno govori koliko je srpski reprezentativac uzdrmao ekipu sa Eland Rouda, a da ga povreda prilikom postizanja četvrtog gola nije primorala da napusti igru, možda bi debakl domaćina bio još ubedljiviji.

Ipak, Nikola Žigić ima sve razloge da bude zadovoljan.

''Izgleda da sam nategao ligamente pri doskoku, ali verujem da nije ništa strašno. Moram da mirujem dva-tri dana i vraćam se na teren. Svaki gol bio je na svoj način lep. Ali, možda je treći bio najatraktivniji'', istakao je Žigić.

On je srpsku javnost podsetio da je i u vreme dok je igrao u Crvenoj zvezdi ostvario sličan podvig

 ''Nije mi ovo prvi put. Na Marakani sam u dresu Zvezde postigao četiri gola protiv Zete'', podseća Žigić.

Jedva čeka okupljanje reprezentacije, a na odlazak u neki jači klub i ne razmišlja.

''Na Ostrvu se svuda igra žestoko i dobro, a meni baš prija u Birmingemu. Naredne sezone ćemo, najverovatnije, ponovo u Premijer ligu. Osim toga, i porodica je zadovoljna, a kada je tako ne treba na silu ništa menjati'', zaključio je Žigić.

Ne propustite