Zvezda obezbedila besplatne pripreme!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.06.2013.
13:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u sredu potpisala veoma značajan ugovor o sponzorstvu sa slovenačkom kompanijom Terme Čatež, koji će crveno-belima omogućiti besplatne pripreme, bilo letnje ili zimske u naredne dve godine.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ispred Crvene zvezde, ugovor sa Slovencima potpisao je predsednik kluba Dragan Džajić, koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa Termama Čatež, ali i naglasio značaj ovog ugovora za Zvezdu.

''U Termama Čatež smo prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo, nadam se uspešno, sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu'', istakao je Džajić.

Kako je navedeno na zvaničnom klupskom sajtu, Zvezda će, sa jedne strane, u narednom periodu imati besplatne pripreme svojih fudbalera, dok će Terme Čatež ''uz sebe vezati jedan od najvećih sportskih brendova jugoistočne Evrope i na taj način doprineti svom daljem razvoju''.

''Crvena zvezda i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu 'Sport plus' sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda'', izjavio je direktor Termi Čatež Sebastjan Selan.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz opciju produženja saradnje na još dve godine.



 


Ne propustite