AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

6086 Galway - Bohemians 0-2 (1.68)

"Cigani", kako sebe nazivaju gosti, su očajni ove sezone. Od Galveja su izgubili kod kuće ove sezone, imaju čak devet poraza od 20 mečeva, a u poslednje četiri su bez pobede. Sadruge strane, njihov rival nije mnogo bolji, ali je blagi favorit na osnovu svega viđenog do sada u sezoni. Kvalitet je sličan, pa ne očekujemo mnogo golova, baš kao i u prethodnom meču. Oba tima su defanzivno orjentisana.

6088 Sligo Rovers - Derry City 2&0-3 (2.21)

Crveno-beli igraju fantastično ove sezone. I ovoga puta su kandidati za titulu koju su osvojili samo jednom u irskom fudbalu i to šesdesetih godina, vezali su četiri pobede i sada su na samo dva boda zaostatka u odnosu na Šelburn koji je prvi. Sligo je prosečan tim, osam poraza u 22 meča, ali su kod kuće vezali dve pobede. Ipak, kvalitet gostiju bi trebalo da presudi, bolji su tim, ali u gostima igraju nešto povučenije, pa ne verujemo u mnogo golova.

6111 Dallas - Portland Timbers 2.p 2-3 (2.22)

Posle serije goleada, usledila je tišina. Dalas bez pobede protiv Sinsinatija, ali bili su kvalitetniji rival u jednom delu susreta, pokazali da mogu da se nose sa svakim. Portland je ekipa koja je u velikom uzletu, daju dosta golova, skoro dva po meču i Dalas bi konačno mogao da igra i ofanzivnije protiv tima kao što je gost. Očekujemo ovoga puta ofanzivu i sa jedne i sa druge strane, posebno u nastavku, verujemo da će i jedni i drugi juriti pobedu.

6112 Colorado Rapids - Sporting Kansas City 1-1 (2.43)

Posle tri ubedljive pobede Kolorada, spušteni su na zemlju od nekadašnjih šampiona Los Anđelesa. Još je i Kevin Kabral napravio glupost, zbog dva žuta kartona u prethodnom meču moraće da propusti sledeći meč, pa bi moglo da bude problema u ofanzivnoj liniji. Ipak, Kanzas nije tim koji može da ih ugrozi ako budu igrali kako najbolje znaju, pa očekujemo pobedu domaćina.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak