Dok Partizan traži trenera, Duljaj ovacijama dočekan u ''Areni'': ''Ekipa je u sigurnim rukama''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.09.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

I Duljaj se uželeo košarke.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2024/©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2024/©

Povezane vesti

Za košarkaše Partizana nova sezona je zvanično počela sinoć, utakmicom u Beogradskoj areni pred oko 18.000 gledalaca, protiv čačanskog Borca.

Crno-beli su taj meč ubedljivo dobili sa 96:66, a kao i prošle sezone bodrio ih je bivši trener fudbalera Partizana Igor Duljaj koji je ovacijama pozdravljen po ulasku u dvoranu.

''Drago mi je da vidim sve ovo, predivna atmosfera. Puna je hala. Ono što sam mogao da pratim, nova ekipa i odlična energija, kažu da je mnogo bolji tim nego prošle godine i nadam se da će to opravdati.

Dokle god vidite publiku da dolaze u ovolikom broju, to znači da oni veruju u jednog velikog trenera kao što je Željko Obradović. Znaju da je ekipa u sigurnim rukama, imaju podršku i to je važno. Verujem da ono što traži od ekipe, to su najviši ciljevi, da će to i ostvariti'', izjavio je Igor Duljaj za BC Partizan TV.

Znate već da je FK Partizan ovih dana bez trenera posle ostavke koju je podneo dosadašnji šef struke Aleksandar Stanojević, ali se za sada ne pominje mogućnost povratka Duljaja na tu poziciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke