Feđa Dudić: ''Verujte, dva dana nismo spavali, ali nikad ne sumnjajte u karakter ove ekipe!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.08.2024.
23:16
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci posle večerašnjeg susreta imenjaka u Gornjem Milanovcu.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

U utakmici trrećeg kola Superlige Srbije, kragujevački Radnički 1923 je večeras kao domaćin savladao imenjaka iz Niša sa 4:0 i tako na najbolji način reagovao posle bolne eliminacije sa evropske scene od Mornara iz Bara.

Prvi je pred kamere Arene sport posle meča izašao trener niškog Radničkog Nikola Drinčić, koji nije bio previše raspoložen za priču.

''Mislim da smo 35 minuta igrali sjajno do primljenog gola, posle je usledio pad. Time sam jako zadovoljan, ostalim nisam, što i rezultat pokazuje. Čestitam ekipi Radničkog na pobedi i to je to'', izjavio je Drinčić.

Feđi Dudiću i njegovom timu je večeras pao ogroman teret sa leđa posle preoštrih kritika kojima su bili izloženi zbog eliminacije sa evropske scene.

''Ostvariti ovakvu pobedu u ovakvom trenutku, mislim da je to veliko i da pokazuje kakva smo ekipa. Trebala nam je pobeda sa psihološke strane. Znamo svi šta se dešavalo, šta smo prolazili. Verujte, dva dana ni ja ni momci nismo spavali uopšte, to je bila tuga jedna, ali nikada ne sumnjajte u karakter ove ekipe. I danas smo ga pokazali i pokazivaćemo ga i dalje. Hvala navijačima. Zahvalio sam im se i na pres konferenciji za Podgoricu. Onaj poslednji momenat kada oni nama aplaudiraju iako znaju da smo ispali je nešto veliko i daje nam snagu za dalje.

Čestitam i gostima i želim im sreću u nastavku prvenstva, imaju novog trenera koji je doneo nešto novo. Mislim da smo mi pre svega na vreme otvorili utakmicu i dali golove, što nam se nije dešavalo protiv Železničara iz Pančeva i Mornara. Sad imamo šest dana za pripremu i ako Bog da, da pružamo partije kakve smo pružali i prošle sezone'', poručio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke