Nikad bitnije nije bilo doći do grupne faze, koliko novca može da dobije Zvezda?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.07.2021.
11:25
Izvor: Sportske.net

U fantastičnoj seriji je Crvena zvezda, igraju svake godine neko veliko takmičenje, a nadaju se u klubu da će se tako nastaviti i ove sezone. Kreću u kvalifikacije za Ligu šampiona protiv kazahstanskog Kairata, ekipe koja je nanela možda i najteži poraz

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

U fantastičnoj seriji je Crvena zvezda, igraju svake godine neko veliko takmičenje, a nadaju se u klubu da će se tako nastaviti i ove sezone. 

Kreću u kvalifikacije za Ligu šampiona protiv kazahstanskog Kairata, ekipe koja je nanela možda i najteži poraz crveno-belima u poslednjih desetak godina kada gledamo utakmice u Evropi. 

Ovoga puta ulog je drugačiji. 

Novac koji može da se osvoji u kvalifikacijama je manji nego do sada, ali ako ekipa dođe do grupne faze može da osvoji ogromnih 15 miliona. Pored toga, imala bi i bonus na osnovu koeficijenta od preko milion evra. 

Plej-of Lige šampiona, odnosno ispadanje u tom rangu, vredi 5 miliona evra. 

Ukoliko se desi da Crvena zvezda ispadne odmah od Kairata, dobiće 100 hiljada evra za tu stavku, a pored toga imaće bonuse od 260 hiljada evra koju dobija svaki šampion. Ispadanje iz svakog kola kvalifikacija za Ligu šampiona vredi 100 hiljada evra, osim u plej-ofu. 

Kasnije će imati novac i od učešća u drugim evropskim takmičenjima, ali sačekajmo dvomeč sa Kairatom, pa onda ćemo govoriti o potencijalnom dobitku. Pobeda znači mnogo...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke