Pavlović ponosan na borbenu Srbiju: ''Treba razumeti Luku Jovića...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2024.
23:33
Izvor: Sportske.net

Obično je on najborbeniji u našem timu, a večeras...

2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ponovo je Strahinja Pavlović bio među najboljima u našem nacionalnom timu, ovoga puta protiv Španije (0:0), ali je kod većeg broja igrača večeras mogla da se primeti odlična energija, karakteristična za njega. To je i on sam istakao u izjavi za Arenu sport.

''Večeras ja možda nisam bio najborbeniji, bilo je dosta igrača na visokom nivou i najviše sam ponosan zbog toga, što smo tako borbeno igrali, to me najviše ispunjava.

Mislim da je sada drugačije, dosta je novih igrača, koji su željni dokazivanja i to je donelo neku svežu krv, neku novu energiju. Samo treba ovako da nastavimo''.

O Španiji? Nije delovalo da su ga impresionirali na terenu.

''Oni su prvaci Evrope, neverovatni igrači, ali fudbal je danas takav, sve može da se nadoknadi i protiv svakog može da se igra''.

Luka Jović je u prvom poluvremenu propustio stopostotnu priliku da Srbiju dovede u vođstvo. Šta Pavlović misli o tom kiksu svog saigrača iz Milana?

''Trebalo je po pravilu to da da, ali malo je van forme, treba ga razumeti. Nije igrao dugo od početka, iako je davao ranije mnogo bitne golove. Sad nije ušlo, ali mislim da će vrlo brzo ući, jer on poseduje veliki kvalitet.

Problem je što se utakmice igraju u kratkom periodu, ali ima i igrača koji nisu večeras igrali, verovatno ćemo da osvežimo ekipu. Samo je važno da bude isti pristup i videćemo kako će to da izgleda'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke