Mijatović o izjavi Tadića: "Neke stvari treba reći, ali ne treba uzburkati javnost"

Autor: Mladen Heleta
sreda 19.06.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Svoj stav izneo i nekadašnji napadač Real Madrida.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bivši jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović komentarisao je izjavu kapitena Srbije Dušana Tadića da je "najbolji i najspremniji igrač svog tima".

Kapiten Srbije je na taj način govoriio nakon što je na terenu proveo samo pola sata u meču protiv Engleske, koji je naša selekcija izgubila sa 1:0 u prvom kolu grupe C Eura.

Tadić se juče izvinio selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima zbog te izjave.

"Želja jednog igrača kao što je Tadić, koji je jako kvalitetan igrač i kapiten, lider, to je stvarno tako u poslednjih šest godina. Lično volim igrače koji imaju karakter i visoko mišljenje o sebi. Međutim, u jednom ovakvom takmičenju kao što je EP, gde imaš tri utakmice, pa ako se ima sreće, ide se dalje, onda nekako sve svoje lične ambicije, i sve neke svoje stvari za koje misliš da si u pravu, treba reći, ali ne treba reći javno i uzburkati javnost", rekao je Predrag Mijatović za "K1".

Srbija će sutra nastaviti Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Slovenije.

"Mislim da je reprezentacija spremna, imam tu privilegiju da razgovaram sa selektorom. Razgovarali smo posle utakmice sa Engleskom i on je bio zadovoljan, osim rezultata. Bez obzira na sve što se dešavalo sa Tadićem, on njega jako ceni. On traži najidealniji tim, to ne isključuje mogućnost da će Tadić početi utakmicu protiv Slovenije. Moramo da znamo da sastav zavisi od protivnika i njegove strategije. Svi imaju nekakav značaj u reprezentaciji i svi mogu da pomognu u narednim utakmicama, tako da mislim da su spremni i svesni da je ovo najvažnija utakmica, kao i da svaki negativan rezultat na ovoj utakmici vas nekako vraća kući. Dovoljno da daju sve od sebe", zaključio je Mijatović.

Srbija i Slovenija igraće sutra od 15 sati u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke