AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (1. 7. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 01.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Za prvi dan u julu - ovo!

Povezane vesti

5289 Gyeongnam - Jeonnam Dragons 2 (2.77)

 

Domaćin niije ekipa koje gosti treba da se plaše, naprotiv, dolaze u idealnom trenutku po Jeonam. Žuto-crni su na vrhu, žele u najviši rang fudbala u Južnoj Koreji i pobeda je obavezna na ovom gostovanju. Jeonam je odličan kao gost, četiri uzastopne pobede i to protiv jačih timova od Gijonama. Očekujemo "dvojku".

 

5288 Asan - Seoul E Land 3+ (2.28)

 

Asan je tim koji igra odlično u poslednje vreme, za razliku od njihovih protivnika u ovom meču. Deset bodova u poslednja četiri kola za domaćina, gosti su vezali dva poraza i pokušaće da se vrate u život, odnosno u borbu za plasman u elitni šampionat. Neće biti lako domaćinu, gosti su ofanzivni, najpotentniji napad lige, pa očekujemo da vidimo golove.

 

5770 France - Belgium Mbappe strelac (2.45)

 

Čini se da je konačno vreme da Kilijan Embape proradi na ovom šampionatu. Protiv Poljske je pokazao da još uvek nije na 100%, ali do ponedeljka će imati dovoljno vremena da se pripremi i da pokaže kada je najpotrebnije da je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Osmina je finala, sada je veoma bitna koncentracija, a toga ne fali kod Embapea.

 

5197 Santos - Chapecoense 1-1 (2.10)

 

Čuveni Santos nije u ritmu, poslednjih pet mečeva i tri poraza za njih, pa više nisu u prve četiri ekipe, odnosno na mestu koje vodi u elitni rang. Ipak, očekuje se da se vrate, Šapekoense je tim koji im prija, ni oni nisu u dobroj formi i ne bi trebalo da bude problema za crno-bele. Zanimljivo, poslednje četiri utakmice dobio je Santos, i upravo u poslednje četiri utakmice Šapekoense nije postigao gol. 

Ne propustite